Afleveren van de bestelling door GUZINI

Levertijden

De artikelen binnen het assortiment worden, na ontvangst van bestelling en registratie van de betaling, binnen twee werkdagen op het desbetreffende afleveradres afgeleverd.

Verzendkosten

In Nederland verzendt GUZINI via PostNL pakketservice.
De verzendkosten in Nederland zijn in de aankoopprijs begrepen en komen voor rekening van GUZINI.
Voor overige (internationale tarieven) kunt u kijken op: https://onlineverzendservice.postnl.nl/Shipment?trc=dp-cm-bnr281011-cm-link-tarievenpakket-ovs

Verzending & volgen van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketservice. Wanneer uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft, staat op uw persoonlijke pagina bij de bestelstatus een 3S-nummer achter het bestelnummer. Als u dit nummer invoert, ziet u waar uw pakket zich bevindt in het bezorgtraject: https://securepostplaza.postnl.nl/tracktrace/

Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost.

Levertijd verstreken, artikel nog niet verzonden

Alhoewel we er alles aandoen om de artikel (en) binnen twee werkdagen te bezorgen, kan het voorkomen dat een bestelling niet verzonden is, ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. Als dit, om wat voor oorzaak dan ook het geval is, zal GUZINI u hiervan altijd op de hoogte brengen. Mocht u vijf werkdagen na het verstrijken van de levertijd de artikel(en) nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen via: info@guzini.com

Retourneren

Artikelen gekocht bij GUZINI kunnen onder bepaalde voorwaarden retour gezonden worden. Houd u hierbij wel de voorwaarden in acht zoals deze in onze algemene verkoopvoorwaarden staan omschreven.

Hierin staat onder andere:

Artikelen kunnen enkel binnen zeven werkdagen na de afleveringsdatum retour gezonden worden en een retournering dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen zeven werkdagen gemeld te worden via: info@guzini.com onder vermelding van het ordernummer. Retourneringen welke niet via info@guzini.com zijn aangemeld of waarvan het ordernummer ontbreekt, worden niet in behandeling genomen.

Artikelen dienen in originele staat en ongebruikt retour gezonden te worden, inclusief de bijbehorende verpakkingsmaterialen.
Het uniek genummerde label welke verzegeld aan een GUZINI artikel is bevestigd, mag op geen enkele wijze verwijderd, beschadigd of gerepareerd zijn. Indien dit wel het geval is, komt hiermee het recht van retour c.q. herroeping volledig te vervallen.

Het adres voor retournering is:

GUZINI

Postbus 17122

2502 CC  DEN HAAG

NEDERLAND

Kosten retourzending

Bij het retour zenden van een artikel van GUZINI dient het pakket door koper voldoende gefrankeerd te zijn en wordt door koper het pakket (bij voorkeur aangetekend) retour gezonden. Risico van retourneren bij gebruik van  het recht van herroeping is voor rekening van koper. GUZINI zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen nadat het product is retour gekomen en in onbeschadigde staat verkeert op de rekening van koper terugstorten.